Verzending en levertijden

Wanneer wij de bestelling en betaling voor 16:00 uur hebben ontvangen worden artikelen die we op voorraad hebben, binnen 7 werkdagen geleverd. Voor onze verzending maken we gebruik van PostNL, DHL of onze eigen bezorgservice

Soms kan de levering van de bestelling toch nog iets langer duren, mocht dit het geval zijn, dan brengen we u op de hoogte.

Installeren

Wanneer u besloten heeft uw waterontharder door ons te laten installeren, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om een afspraak voor montage in te plannen. Uw waterontharder zal binnen 3 weken door een professionele monteur geïnstalleerd worden.

Verzendkosten:

Nederland   Gratis Verzending  

Retourneren:

U heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van het product het recht het product te retourneren. U dient een retour op grond van het Herroepingsrecht altijd aan ons te melden via email op info@uniquewaterservice.nl Vermeld in de onderwerp regel “retour + order/factuurnummer”.

Stappen voor retourzending;
Voordat u de producten retour zendt, dienen wij van u een e-mail te ontvangen met daarin het volgende vermeld;

  1. Order/factuurnummer
  2. Het product wat u wilt retourneren
  3. Het aantal daarvan
  4. De reden van retourzending
  5. Uw rekeningnummer (hetzelfde nummer als waarmee u de aankoop heeft gedaan)

Vervolgens krijgt u van ons binnen 2 werkdagen antwoord en kunt u vervolgens de goederen retourneren. Het product dient dan wel in een z’n oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden. Retouren die niet vooraf bij ons gemeld zijn worden niet in behandeling genomen!

Vervolgens zullen wij het betaalde bedrag inclusief de eerste verzendkosten binnen 14 dagen aan u terug te betalen. Normaal gesproken zal het bedrag binnen 76 uur na ontvangst van de goederen worden teruggestort. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres:
Unique Waterservice
Carlsonstraat 6A
8263CA Kampen