Onderhoud & Garantie

Unique Waterontharders voert eenmaal per twee
jaar onderhoud uit aan uw waterontharder.
De kosten voor het onderhoud bedragen € 89,95

(inclusief 21% BTW, uurloon, voorrijkosten, materiaal en
harscleaner).

Minder onderhoud

Waar een conventionele waterontharder vanwege
besmettingsgevaar van de harskolom minimaal ieder jaar
onderhoud nodig heeft, is dit bij een Unique
waterontharder slechts eenmaal per twee jaar omdat de
harskolom en het systeem geregenereerd worden via de
desinfectiemodule, is er geen kans op besmetting en
vervuiling. Naast de zekerheid van kalkvrij en bacterievrij
drinkwater geeft dit een grote besparing op de
onderhoudskosten.

Onderhoud zorgt voor een blijvend optimale
werking van uw waterontharder en verlengt de
levensduur. Uw waterontharder wordt tevens
inwendig biologisch gereinigd voor een
hygiënische werking die bijdraagt aan veilig
drinkwater. Dat is zorgeloos genieten van zacht
water comfort.

Garantieregeling

Uw water is onze zorg! U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze. Door een minimaal gebruik van bewegende delen in bijna uitsluitend corrosievrije materialen en zijn intelligente volumetrische sturing die zich optimaal aanpast aan uw verbruik. Zelf onderhouden? Handige klanten kunnen ervoor kiezen zelf hun onderhoud te plegen. U schaft uw harscleaner voor € 19,95 aan bij Unique. Dan wij weten dat u de juiste middelen gebruikt voor een goed onderhoud van uw ontharder. U ontvangt daar uiteraard een duidelijke handleiding bij over het onderhoud van uw ontharder. Garantieregeling 15 JAAR

Vraag uw onderhoud aan:

De nieuwste, beste service van Unique!

Om het voor u en ons zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben
wij van Unique een nieuwe service bedacht. Er bestaat vaak grote twijfel over de aanschaf van een waterontharder. Om al deze twijfel bij u weg te nemen staan onze vertegenwoordigers u graag telefonisch te woord. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers. Naast deze service willen wij u nog meer comfort bieden!
Gaat u na overleg graag akkoord met de offerte, maken wij graag een kijk/installatie afspraak voor u:

Als de monteur bij u aankomt zal hij u eerst informatief laten zien hoe en waar de waterontharder geplaatst zal worden. Bent u het hier mee eens heeft de monteur nog voldoende tijd om de waterontharder ook direct te installeren. De waterontharder zal geheel naar uw wens geïnstalleerd worden. Pas als u 100% tevreden bent over het resultaat van de installatie zal de monteur vertrekken, eerder niet! Kan de installatie onverhoopt toch niet uitgevoerd worden zal de monteur u een fijne dag wensen. Wij zullen hiervoor geen onkosten verrekenen! Een win-win situatie als je het ons vraagt!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.