Onderhoud & Garantie

Onderhoud / service direct aanvragen

Met onderstaand formulier vraagt u eenvoudig onderhoud aan voor uw ontharder. Na het invullen ontvangt u een voorstel met datum en alle nodige informatie om het onderhoud uit te kunnen voeren.

Heeft u een andere vraag? Gebruik dan ons contactformulier!

De technische service van Unique Waterservice

Onderhoud

Dit omvat reguliere inspecties en schoonmaak van de waterontharder middels een harscleaner om ervoor te zorgen dat deze efficiënt blijft werken. Tijdens onderhoudsbezoeken kan de hars worden gereinigd, zout bijgevuld en instellingen worden geoptimaliseerd ook worden alle leidingen en onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen.

Reparaties

In het geval van storingen of problemen met de waterontharder, biedt Unique Waterservice reparatiediensten. Dit kan alles omvatten, van het vervangen van kapotte onderdelen tot het oplossen van technische storingen.

Onderhoud laten uitvoeren?

Upgrades en installaties

Naast onderhoud en reparatie biedt de service ook de mogelijkheid om bestaande waterontharders te upgraden met nieuwe technologieën. Daarnaast kan het installeren van nieuwe waterontharders ook tot de diensten behoren. Op dit moment is het mogelijk om uw waterontharder te upgraden van een Eco model naar een Smart model. Lees hier meer over de Unique Smart waterontharders

Advies en ondersteuning

Onze technische service kan klanten voorzien van deskundig advies over het gebruik en de optimalisatie van hun waterontharders. Ze kunnen ook vragen beantwoorden en assistentie bieden bij het oplossen van problemen op afstand. Hiervoor kunt u mailen naar service@uniquewateronth arders.nl of u kunt ons bellen op 085 792 0776 

Onderhoud

Unique Waterontharders voert eenmaal per twee
jaar onderhoud uit aan uw waterontharder.
De kosten voor het onderhoud bedragen € 89,95

(inclusief 21% BTW, uurloon, voorrijkosten, materiaal en
harscleaner).

Minder onderhoud

Een normale waterontharder heeft elk jaar onderhoud nodig. Dit vanwege besmettingsgevaar. 

Een Unique Waterontharder hoeft slechts eens in de twee jaar onderhoud te krijgen, omdat de harskolom en het systeem geregenereerd worden door de geavanceerde desinfectie-functionaliteit.

Er is daardoor geen enkele kans op besmetting of vervuiling. En naast de zekerheid van kalk- en bacterievrij drinkwater, geeft dit een grote besparing op de onderhoudskosten!

Garantieregeling

Uw water is onze zorg! U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische.

Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water! Op de hars krijgt u zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique Waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze.

Zelf onderhouden? Handige klanten kunnen ervoor kiezen zelf hun onderhoud te plegen. U schaft uw harscleaner voor € 24,95 aan bij Unique. Dan weten wij dat u de juiste middelen gebruikt voor een goed onderhoud van uw ontharder. U ontvangt daar uiteraard een duidelijke handleiding bij over het onderhoud van uw ontharder.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.