Onderhoud & Garantie

Waarom onderhoud?

Om uw waterontharder in optimale staat te houden adviseert Unique tweejaarlijks onderhoud. Tijdens dit onderhoud wordt de werking van uw ontharder gecontroleerd, worden leidingen nagekeken en kunnen eventuele problemen voorkomen worden.

Ook adviseren we om elk jaar een spoeling met zogeheten harscleaner uit te voeren. Dit middel zorgt ervoor dat afvalstoffen in de ontharder gereinigd worden. Denk bijvoorbeeld aan ijzer wat zich op zou kunnen stapelen, maar door het zoute water niet volledig gereinigd kan worden. Met onze geconcentreerde harscleaner wordt ook dit gereinigd.

Onderhoud

Unique Waterontharders adviseert tweejaarlijks onderhoud aan uw waterontharder. Dit kunt u op meerder manieren uitvoeren.

Essentieel – Harscleaner
Met onze harscleaner kunt u zelf dit onderhoud uitvoeren. U bestelt deze eenvoudig via onze webshop.

Luxe – ondersteuning op afstand
U krijgt een uitgebreid telefonisch consult met een van onze experts voor advies, controle en optimalisatie van uw waterontharder. Dit consult biedt een diepgaande begeleiding voor het onderhoud en de programmering. U ontvangt de onderdelen via de post!

Premium – monteur op locatie
U kunt er ook voor kiezen dit onderhoud door een van onze servicemonteurs uit te laten voeren. Het voordeel? Mocht er iets zijn, dan wordt het direct aangepakt! En u ontvangt 25kg regeneratiezout gratis!

Deze prijs is:

  • inclusief 21% BTW
  • uurloon
  • voorrijkosten
  • materiaal
  • harscleaner

Garantieregeling

Uw water is onze zorg! U krijgt 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, zowel de mechanische, als de elektronische.

Uiteraard geldt deze garantie ook voor 100% kalkvrij water! Op de hars krijgt u zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar is Unique Waterontharders ongetwijfeld uw beste keuze.

En wilt u zelf het onderhoud doen? Geen enkel probleem! U schaft uw harscleaner aan bij Unique. Dan weten wij dat u de juiste middelen gebruikt voor een goed onderhoud van uw ontharder. U ontvangt daar uiteraard een duidelijke handleiding bij over het onderhoud van uw ontharder.