Zacht water
verdient aandacht

De zekerheid van zacht water

U geniet van zacht water. En u wilt dat blijven doen. Unique Waterservice zorgt daarvoor. Met onze servicedienst bent u ook na aankoop van een waterontharder verzekerd van zacht water.

Wij leveren het onderhoud, de service en de onderdelen om uw waterontharder altijd in optimale staat te houden.

En door onze eigen ervaring, het eigen onderzoek, en de jarenlange ervaring weten wij één ding zeker: u kunt altijd genieten van zacht water en de voordelen ervan!

Luxe - Onderhoud op afstand

Merit op remote support

Met Onderhoud op Afstand hoeft u niet meer te wachten op de monteur. Hoe het werkt?

U bestelt via deze webshop onze Onderhoudskit. Hierin zitten alle toebehoren voor een compleet onderhoud aan, en controle van uw waterontharder. 

U maakt via de code in het onderhoudskit een afspraak met een van onze service-specialisten voor een telefonische afspraak. Op het moment van de afspraak neemt een van onze service-specialisten contact met u op, en gaat u samen de onderhoudspunten langs. 

Na het onderhoud ontvangt u een bevestiging van het onderhoud en de garantieverlenging, en is de ontharder weer in optimale staat. 

Premium - Onderhoud op locatie

Wilt u het onderhoud op locatie laten uitvoeren? Maak dan een afspraak met een van onze servicemonteurs. Zij komen langs, en voeren de controle en het onderhoud voor u uit. 

En heeft u zout besteld? Dan nemen ze dat direct mee!

Essential - Eenvoudig zelf onderhouden

Zelf waterontharder onderhouden

Wilt u zelf het onderhoud uitvoeren? Dat is zeker mogelijk! Met het Essential-kit heeft u alles in huis om dit onderhoud op de goede manier te doen.